موقع پخت برنج وحشی کمی بهش شیر نارگیل بزنید اگر دارید، چیز خوبی از آب درمیاد. امروز با دستور همسر این کار رو کردم و چند قاشق از کنسرو باز شده شیر نارگیل که در یخچال بود به برنج وحشی که از قبل در قابلمه با آب بود و خیس خورده بود اضافه کردم و حدود ۱ ساعتی پخت تا نرم شد.
و چند فکت راجع برنج وحشی اینکه ظاهرا برنج وحشی از گونه برنج نیست با اینکه یک نسبت فامیلی با برنج داره. و به طور طبیعی در دریاچههای کم عمق یا جریانهای آب میرویه. به طور تاریخی در آمریکای شمالی و چین میچیدند و میخوردند (ویکیپدیا). و از نظر غذایی هم متوازنه. مثلا پروتئین و فیبر و منگنز داره و میزان کالریش نسبتا کمه (وبامدی). یعنی کلا از برنج عادی سالمتره ظاهرا با اینکه مزهش و بافتش یه جوریه که به راحتی برنج عادی از گلو پایین نمیره و بیشتر هم طول میکشه تا بپزه. شاید نکتهش هم همینه اصلا و به خاطر فیبر زیادش باشه (حدس خودمه، مطمئن نیستم).
و یک ویدیو راجع به تکنیکهای شنای کرال سینه نرم و روان تو یوتیوب دیدم که انگیزهم رو دو چندان کرد که قطع امید نکنم از خودم در این زمینه. نکته خیلی جالبش اینه که تعداد پا زدنها با تعداد دست مساویه و بر خلاف چیزی که فکر میکردم لازم نیست تعداد ضربات پا زیاد باشه. اما کلی ریز کاری دیگه هم داره و از همه سختتر هماهنگی اون حرکاته.
فرداعازم کاناداییم برای چند روز در تورنتو. امروز تازه یادم افتاد که پاسپورت ندارم وقتی از سفارت ایمیل زدند که پاسپورتت رو دادیم به پست. امیدوارم تا فردا ظهر برسه و گر نه موندنی میشم و سفر کنکله.
نظرات
ارسال یک نظر